Flotta kezelés

Bérautó (Rent-a-Car)

Autó nélkül maradt? Gyorsan és kényelmesen szeretné áthidalni ezt az időszakot? Ebben lehetünk mi az Ön segítségére!  Kínálatunk közül választhat az összes kategóriánkból, kisautótól a nagykategóriás gépkocsiig bezáróan. Természetesen lehetőség van a gépkocsik külföldön történő használatára is. Ebben az esetben kérjük, érdeklődjön kollégáinknál a feltételekről. Amennyiben saját vagy céges gépkocsiját a Maxabo Autóház műhelyeiben (Opel Maxabo - 1037 Budapest, Bécsi út 254., Budapest Motors - 1033 Budapest, Szentendrei út 63. ) javítatja, úgy Önnek nincs szüksége külön letéti díj befizetésére, hiszen a javítandó gépkocsi képezi a letétet. Ez a lehetőség természetesen csak a javítás időtartamára szól.

 

Flottakezelés (Operatív Lízing)

Ezen szolgáltatásunkat olyan magánvállalkozások és gazdasági társaságok részére tudjuk ajánlani, akik nem szeretnék, hogy pénzügyi forrásaik tárgyi eszközökben álljon, illetve ne azokra kelljen fordítani, így ezen forrásaik saját szakterületükön szabadon felhasználhatóak.

További előnyei:

  • a bérléshez Önnek nincs szüksége kedvezőtlen kondíciókkal rendelkező hitel felvételére;
  • a bérleti szerződés megkötésével a kívánt gépkocsi akár kezdő részlet befizetése nélkül elvihető;
  • a bérleti díj egyéb költségekkel elszámolható, és már személygépkocsik esetén is a tehergépkocsik mellett az ÁFA visszaigényelhető;
  • az üzemeltetéssel kapcsolatos költségek előre kalkulálhatóak;
  • cégünk végzi az üzemeltetéssel kapcsolatos teendőket, ezzel tehermentesítjük a bérlőt és így munkaerő szabadul fel vállalkozásában;
  • baleset, műszaki meghibásodás esetén csereautót biztosítunk és intézkedünk a sérült gépkocsi elszállításáról;
  • igény szerint szerződés alapján frissítjük a gépjármű parkot;

    Szolgáltatásunk a következőket tartalmazza:

Karbantartás - a gépkocsi kötelezően előírt és egyéb szervizeinek lebonyolítása, nyilvántartása;
Kárrendezési ügyintézés - átvállaljuk a biztosítóval történő teljeskörű kárrendezést;
Cseregépkocsi a javítás időtartamára - szerződés szerint biztosítjuk a mobilitás érdekében;
Non-stop asszisztencia - garancia a gondtalan autóhasználatra;
Hozom-viszem szolgáltatás - vállaljuk az Ön autójának a szállítását az iroda és a szerviz között
Téli-nyári gumiabroncs kezelés - nemcsak beszerezzük és felszereljük, de tároljuk is autója abroncsait ill. kerekeit;

Összegzésképpen a szolgáltatás lényege, hogy Ügyfeleink válláról levesszük mindazon összes terhet, amely a gépkocsiparkkal kapcsolatos ügymenet jelenti. Tehát Ügyfeleinknek csak az általunk kibocsátott havi számlát kell kiegyenlíteniük. Így a számlán feltüntetett díjakat Ügyfeleink költségként elszámolhatják. A felmerülő igények kielégítése egészen a gépkocsipark beszerzésén keresztül a flotta lecseréléséig magába foglalhatja a gépkocsik rendszeres karbantartását, meghibásodás esetén a segítségnyújtást, baleset esetén az ügyintézést és cseregépkocsi biztosítást.

 

Operatív Lízing

Az ügyfél (lízingbevevő) ebben az esetben nem kíván a lízingtárgy tulajdonosává válni a futamidő végén sem, kizárólag bérelni, használni kívánja azt. Míg a pénzügyi lízing a hitelhez hasonlít, az operatív lízing bérleti konstrukció. A finanszírozó (bérbeadó) a lízingtárgy tulajdonosa, ő aktiválja könyveiben és gyorsított értékcsökkentési leírást alkalmazhat. A bérbevevőnek mindösszesen bérleti díjat kell havi ütemezés szerint kiegyenlítenie, melynek nettó díja költségként elszámolható, az Áfa tartalma pedig visszaigényelhető.