Maxabo csoport

A Max-Rent:
1998-ban kezdte meg működését a Maxabo cégcsoport tagjaként. Tevékenységünk kiterjed rövid és hosszútávú bérleti megoldásokra egyaránt. Amennyiben Ön egy kis- és középvállalkozás gépjármű beszerzéséért felel és szereti, ha a felmerülő költségei pontosan tervezhetők, akkor az általunk nyújtott megoldásokat keresi. 

BMW Budapest Motors:
Élje át a BMW világának élményét! Cégcsoportunk 2006-ban megnyílt legifjabb tagja BMW és MINI gépjárművek teljes termékpalettájával, használt autók beszámításával és széles körű választékával, termékfinanszírozással, valamint BMW és MINI alkatrészek, kiegészítők teljes választékával várja ügyfeleinket. 

Opel Maxabo:
Cégcsoportunk legidősebb tagja egyike a legrégebbi és legnagyobb hagyományokkal bíró Opel Márkakereskedéseknek. 1993 óta dolgozunk azon, hogy vásárlóink úgy érezzék, nem csupán egy gépkocsit vettek, hanem az Opel évszázados elvárásainak eleget téve, élménnyel gazdagodtak. Vásárlástól a szervizig, biztosítás-ügyintézéstől az alkatrészek beszerzéséig, műszaki vizsgától a lakatos munkáig minden, ami Opel….

Autopark – Maxabo:
Ki mondta Önnek, hogy a használtautó vásárlás kockázatot jelent az új autóval szemben? Nálunk biztosan nem. A használtautókra vonatkozó G2 garancia az Ön számára is nyugalmat jelent és minden egyéb téren (hitelügyintézéstől, a biztosításügyintézésig) sem kell hiányt szenvednie, nálunk minden olyan szolgáltatás elérhető, ami egy új autó beszerzésekor.


ZeusNet.hu